Rufo Collado a vorbit pentru presa spaniolă despre situația de la Dinamo: “Totul era îngrozitor!”

Rufo-Collado-dinamo

Directorul sportiv al celor de la Dinamo, Rufo Collado, a identificat principala problemă a fotbalistului român, dar și problemele pe care “câinii” le au!

Potrivit doardinamo.ro, Rufo Collado a vorbit în presa din Spania despre despre cum a găsit clubul în momentul când a venit în România și despre planurile de viitor pe care noii investitori le au cu formația din Ștefan cel Mare. Ulterior, spaniolul a făcut și o scurtă analiză a fotbalistului român, despre care spune că suferă la nivelul pregătirii tactice.

rufo collado 1

 

“Dinamo București e o oportunitate grozavă, un club cu o istorie bogată, cu o masă uriașă de fani, cea mai mare din țară și cu perspective de creștere economică. Clubul a fost însă un dezastru din toate punctele de vedere. Nu existau bani, vestiarul era foarte subțire. Erau lipsuri mari în zonele legale, sportive, în materie de comunicare. Totul era îngrozitor.

La nivel sportiv a trebuit să remodelăm întreaga echipă. Mai mulți jucători din perioada recentă nu s-au ridicat la nivelul unui club de talia lui Dinamo București. Cum competiția era deja începută când am preluat frâiele, a fost nevoie să ne bazăm pe fotbaliștii pe care deja în cunoșteam.

Fotbaliștii români sunt buni cu mingea, cu o calitate tehnică deosebită. Dar din punct de vedere tactic stau foarte rău. Sunt jucători talentați, capabili să evolueze, dar lipsa cunoștințelor tactice de bază e marea lor problemă!”, a declarat Rufo Collado pentru El Confidential.

Dinamo urmează să dispute meciul cu liderul autoritar din acest moment în Liga 1, Universitatea Craiova, pe 18 octombrie.

Formația din Ștefan cel Mare ocupă locul 14 în acest moment în ierarhia Ligii 1, cu 5 puncte acumulate în primele 6 meciuri disputate în actualul sezon.

Citește și Spaniolii încep să rezolve problemele financiare ale clubului! Ce urmează acum pentru Dinamo