RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Rudi Stănescu, martor ocular la cel mai tare eveniment din handbalul masculin. „A fost o experiență extraordinară”

Președintele HC Dobrogea Sud Constanța, Ionuț Rudi Stănescu, a participat la un seminar organizat de Federația Europeană de Handbal, EHF Club Management Seminar ”The role of players in marketing – Club environment – Best Practice”. Cursul s-a desfășurat la Koln, cu ocazia turneului Final Four al EHF Velux Champions League.

„Sunt multe lucruri pe care le știam și le aplicam, dar și multe lucruri noi pe care le vom adapta condițiilor noastre. Pentru mine, ca președinte de club, a fost o experiență nouă, de îmbogățire a viziunii asupra jocului de handbal, asupra managementului și mai ales asupra marketingului”, spune Rudi Stănescu, citat de site-ul clubului dobrogean.

Seminarul a fost prezentat de specialiști din diverse domenii ale sportului și managementului media, din cadrul unor universități sportive, ligi, cluburi și federații. Temele abordate au fost: rolul jucătorilor în marketing, investitorii din handbal, fair-play-ul financiar, jucătorii ambasadori, internaționalizarea și digitalizarea handbalului.

Rudi Stănescu a fost martor la fenomenul „EHF Final4 Cologne”, un eveniment de proporții în sportul european și mondial.

„A fost o experiență extraordinară, o întâlnire cu handbalul de cea mai bună calitate. Sper să ajungem în timp scurt și noi la acest nivel”, a mai spus oficialul dobrogean.

Câștigătoarea Cupei României, HC Dobrogea Sud și-a câștigat dreptul de a evolua în viitorul sezon european. HCD va participa în Cupa EHF, competiție în care a avut o evoluție scurtă, dar onorabilă la prima sa prezență, fiind eliminată în turul 3 de SC Magdeburg, bronzul ediției recent încheiate.

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare