Rudel Obreja, fost președinte al Federației Române de Box, a fost implicat într-un accident produs în noaptea de duminică spre luni pe A3 București-Ploiești. 

O mașină care circula cu viteză a a intrat în parapet. Apoi, s-a produs un carambol.

Mașina lui Obreja a fost lovită din spate în momentul în care acesta a redus viteza din cauza accidentului din față.

Persoanele din mașina care provocase accidentul inițial, o femeie și trei copii, coborâseră din vehicul, în momentul în care s-a produs carambolul.

Femeia a fost lovită în acest al doilea accident și a decedat. Cei trei copii au fost transportați la spitalul „Grigore Alexandrescu”.

Rudel Obreja a povestit pe Facebook ce i s-a întâmplat.

„Din păcate am fost implicat într-un accident auto cu urmări foarte grave, petrecut pe Autostrada 3. Mi-a fost lovit autoturismul din spate, fiind avariat destul de rău. Grav este că o persoana dintr-un alt autovehicul a decedat. Copiii mei, soția și eu suntem cu toții nevătămați. Vreau să vă asigur că nu am niciun fel de vină în tot ce s-a întâmplat”.

Era un accident, era fum, maşini oprite. Evident am redus viteza, în spatele meu a venit Opelul cu destulă viteză. M-a lovit pe mine destul de violent în spate, s-a răsturnat şi a lovit şi maşina care a fost iniţial cauza carambolului. Din care maşina ieşiseră şase persoane, printre care şi o femeie. Toţi dormeau (familia lui n.r.). Slavă Domnului că dormeau cu centuri, că aşa e regulamentar. Pentru că impactul a fost destul de violent. N-a pus deloc piciorul pe frână”, a mai spus apoi Obreja pentru ProTV.