Titular la Astana, Dorin Rotariu a fost cu adevărat un pericol pentru cei de la CFR, în meciul din preliminariile Ligii Campionilor.

Iosif Rotariu susține chiar că nepotul său a fost cel mai bun de pe teren și speră să-l vadă pe Dorin în naționala României.

„Dorin a început vârf, pentru că în dreapta joacă Tomasov, un jucător apreciat de antrenor. Dorin se simte cel mai bine acolo, în flancul drept, şi când a fost mutat acolo s-a simţit, a avut şi şuturi la poartă şi câteva acţiuni periculoase. Cred că a fost cel mai bun de pe teren! Oricum, e bine la Astana, joacă meci de meci, cu internaţionali experimentaţi.Dacă o ţine tot aşa, poate îl cheamă şi Contra”, a spus Iosif Rotariu.

„Nu m-a impresionat nimeni de la CFR, doar Păun pe alocuri. E păcat, ştiu că ei câştigă campionatul cu jucători cu experienţă, dar când joci în Europa îţi trebuie altceva. E nevoie de jucători de viteză, care scot adversarul din joc, care impun ritmul. M-a mirat chiar şi nesiguranţa lui Arlauskis, poate asta a fost provocată de terenul sintetic„, a mai afirmat Rotariu.

Returul dintre CFR și Astana e miercuri, 17 iulie, de la ora 21:00.