Ronaldinho a ales între Ronaldo și Messi! Pe cine preferă fostul star al Barcelonei!

Ronaldinho (38 de ani) și-a ales favoritul în duelul Messi-Ronaldo. Legendarul fotbalist se regăsește mai mult în stilul decarului Barcelonei.

Într-un interviu acordat unei publicații spaniole, Ronaldinho vorbește despre cei mai buni jucători din lume ai momentului și a numit un câștigător în rivalitatea Messi-Ronaldo.

Cred că e o chestiune de gust. Eu prefer stilul lui Messi. Celălalt este un jucător complet, le are pe toate”, a declarat brazilianul.

Legenda fotbalului a mărturisit alături de cine și-ar fi dorit să joace în cariera sa și nu a avut ocazia.

“Sunt o mulţime de jucători cu care nu m-am întâlnit pe teren şi cu care mi-aş dori să joc. Coutinho este unul dintre ei”, a spus Ronaldinho.

Brazilianul nu îi găsește egal lui Leo Messi.

“Este dificil de spus, pentru că au existat mai mulți jucători cu stiluri diferite. Pele a fost Pele la vremea lui, Maradona a fost Maradona, la fel și Zidane sau Ronaldo Nazario, dar fără îndoială Messi unul dintre cei mai buni din istorie.

ronaldinho despre messi

Când se va retrage Messi, ceea ce sper să fie peste foarte mult timp, va lăsa numărul 10 în vestiar și nimeni nu se va mai atinge de el”, a declarat fostul număr 10 al clubului catalan.

97 de selecții a bifat Ronaldinho pentru Selecao, pentru care a debutat la vârsta de 19 ani.

2 Baloane de Aur are Ronaldinho în palmares (2004, 2005).