Românii sunt la căutare în Grecia! Edi Iordănescu și Eugen Neagoe, ofertați de aceeași echipă!

După succesul lui Răzvan Lucescu, antrenorii români sunt căutați de echipele din Grecia. Edi Iordănescu și Eugen Neagoe au fost ofertați de Atromitos, locul 4 în prima ligă. 

Iordănescu ar putea pleca de la Gaz Metan la finalul playout-ului, iar Neagoe este deja liber de contract.

Potrivit Digisport, ambii au fost căutați de Atromitos, echipa de pe locul al patrulea din campionatul Greciei.

Elenii s-au orientat bine, ambii cunoscând fotbalul grecesc.

Neagoe a activat ca antrenor în Cipru, la ASIL Lysi, Aris Limassol și Nea Salamis și a jucat la Alki Larnaca, Omonia Nikosia, în insulă, dar şi în Grecia, la Veria.

Iodănescu a jucat la Panionios și la Alki Larnaca.

Sunt ceva discuții și în țară, dar și în străinătate. Discut cu un club din Grecia, din prima ligă. Trebuia să merg azi până acolo, probabil că voi merge mâine să discutăm mai concret”, a afirmat Eugen Neagoe la TV Digi Sport.

Sunt discuții cu niște echipe din străinătate. Am ofertă din Grecia, dar deocamdată am refuzat orice fel de discuție. Niciodată nu mi-a plăcut să vântur prin presă discuţiile pe care le am, dar am văzut că presa noastră a preluat deja informaţia. Da, este adevărat, este vorba despre un proiect extrem de tentant acolo, de la o echipă care merge în cupele europene.

Eu, personal, nu am fost acolo, a fost reprezentantul meu care m-a întrebat dacă sunt tentat să intru într-o discuţie, iar eu i-am spus că în primul rând îmi doresc să merg termin campionatul. Când voi pleca de la Mediaș voi discuta”, a spus și Edi Iordănescu.

Spynews.ro