RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

România – Ungaria U21 | Acuzaţii de rasism! FRF cere intervenţia UEFA: ,,Asta s-a petrecut şi în zona vestiarelor”

România U21, antrenată de Adrian Mutu, va da piept în ultimul meci de la Campionatul European de tineret cu Germania U21, liderul grupei A.

Până acum, în grupele de la EURO, România U21 a remizat în primul meci cu Olanda U21, scor 1-1, iar în al doilea meci a reuşit o victorie pe final cu Ungaria U21, scor 2-1.

romania ungaria profimedia 0601708152 scaled
Sursa Foto: Profimedia Images

În ultimul meci, cu Ungaria U21, au avut loc evenimente neplăcute atât în timpul jocului, cât şi în afara terenului.

După ce doi jucători maghiari i-au jignit pe români în timpul celor 90 de minute, insultele au continuat după şi în zona vestiarelor stadionului lui Honved. În urma incidentelor de la Budapesta, FRF a cerut intervenţia UEFA.

,,La finalul partidei Ungaria U21 – România U21, membrii staff-ului naţionalei României au aflat de la jucători că doi fotbalişti de la formaţia adversă au avut un comportament inadecvat în timpul meciului. Un incident similar s-a petrecut şi după fluierul de final, în zona vestiarelor. Duminică, Federaţia a informat UEFA despre aceste evenimente“, au transmis cei de la FRF, pentru www.sport.ro.

După victoria cu Ungaria, Marius Marin a postat pe Instagram o poză cu mesajul ,,Ţiganii ăştia, aşa cum ne strigaţi voi în teren, v-au bătut, 2-1! Hai, România!

Romania UNGARIA scaled
Sursa foto: Profimedia Images Marius Marin

Federaţia Maghiară a respins orice fel de acuzaţie de rasism în acest caz.

,,Nu considerăm că are rost să mai discutăm acum. Trebuie adăugat că multe comentarii lipsite de fair-play de pe reţelele de socializare au fost şterse după meci. Responsabilitatea jucătorilor este una foarte mare în această privinţă.”, au declarat maghiarii.

În urma rezultatului obţinut cu maghiarii, România U21 se află pe locul 2 în grupa de calificare, cu 4 puncte acumulate din două partide disputate.

De cealaltă parte, Ungaria U21 se află pe poziţia a 4-a, cu 0 puncte acumulate în urma celor două jocuri disputate până acum.

Romania U21 Ungaria u21 scaled
Sursa foto: Profimedia Images

Citeşte şi EXCLUSIV | România U21 – Germania U21, meci de totul sau nimic: ,,Nu văd o diferenţă foarte mare”

De la același autor

PLAYSPORT.RO

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare