Părerile sunt împărţite după România U21 – Germania U21, 0-0: ,,Nu meritam să ne calificăm”

Sursa foto: Profimedia Images

România U21 nu merge în sferturi la Campionatul European de tineret, după ce a remizat la Budapesta în meciul cu Germania.

După 90 de minute în capitala Ungariei, partida dintre România U21 şi nemţi s-a terminat cu scorul de 0-0. Alex Măţan a ratat cea mai mare ocazie pentru ,,tricolori”, în prima repriză, când a trimis în bara laterală.

Romania u21 reactii scaled
Sursa foto: Profimedia Images

Florin Gardoş, actual fundaş la Academica Clinceni, este de părere că România U21 nu a meritat să se califice mai departe în competiţie, după ce nu a trecut de Germania U21.

,,Dezamăgit nu sunt, echipa României s-a prezentat bine, important e că am ajuns la un turneu final. Germania, Olanda… nu cred că meritam să ne calificăm după meciul ăsta. Trebuie să avem grijă de acești copii.

FlorinGardos1

Sunt câțiva jucători tineri, foarte buni și la naționala mare, ei trebuie să fie liderii următoarei generații în următorii 2-3 ani și sigur că vor apărea și de la tineret câțiva.’‘, a declarat Florin Gardoş, pentru ProSport.

În urma rezultatului din această seară de la Budapesta, România termină pe locul 3 în grupa A a Campionatului European Under 21.

De cealaltă parte, Germania încheie după aceste trei meciuri pe locul 2 în Grupa A a Europeanului de tineret, după Olanda U21, care a zdrobit Ungaria U21, scor 6-1.

Romania u21 germania scaled
Sursa foto: Profimedia Images

Citeşte şi VIDEO | Un 0-0 nu a fost de ajuns pentru România U21! ,,Tricolorii” lui Mutu se opresc în faza grupelor la Campionatul European