România se pregătește de Mondial! Teste cu Olanda, în Banat!

Naționala de futsal a României dispută la începutul lunii aprilie primele meciuri după participarea la Campionatul European din Slovenia.

Selecționerul Robert Lupu a convocat 14 jucători pentru „dubla” cu Olanda, programată pe 1 și 2 aprilie, în Banat, dintre care șase de la Autobergamo Deva, câte doi de la Informatica Timișoara, FK Odorheiu Secuiesc și United Galați, unul de la CSM Politehnica Iași și un „stranier” de la Cartagena.

„Începem pregătirea pentru următoarea campanie de calificare, la Mondialul de futsal din 2020. Eram la un pas de a ajunge la Mondialul din 2016, din Columbia, acum pornim la un drum nou, cu speranțe. Pentru aceste meciuri cu Olanda, vrem să vedem și câțiva jucători mai tineri, dar ne gândim să și câștigăm, desigur”, a declarat selecționerul Robert Lupu, cel care tocmai a câștigat pentru al doilea an consecutiv Cupa României cu echipa sa de club, Informatica Timișoara.

Lotul convocat de Robert Lupu:
Petrișor Tonița (Autobergamo Deva), Vlad Iancu (Informatica Timișoara) – portari; Adrian Pânzaru, Florin Ignat, Mimi Stoica, Paulo Ferreira, Alpar Csoma (Autobergamo Deva), Liviu Ruxandari (CSM Politehnica Iași), Attila Biro, Laszlo Szocs (FK Odorheiu Secuiesc), Bogdan Covaci, Octavian Cireș (United Galați), Felipe Oliveira (Informatica Timișoara), Carlos Ribeiro (Cartagena/Spania).

Meciurile cu Olanda sunt programate duminică, 1 aprilie, de la ora 18:00, în sala „Ioan Morar” din Sânnicolau Mare, și luni, 2 aprilie, tot de la ora 18:00, în sala „Constantin Jude” din Timișoara.

Sursa foto: uefa.com (Stephen McCarthy – UEFA/UEFA via Sportsfile)