Reacția lui Adi Vasile, după eșecul cu Norvegia: “Sunt foarte mulțumit de modul în care ne-am luptat!”

Meciul de handbal feminin dintre România şi Norvegia, disputat la turneul preolimpic de la Podgorica, s-a terminat cu victoria sportivelor nordice.

Scorul final pe tabelă a arătat 29 de goluri marcate pentru Norvegia, respectiv 24 pentru naţionala României.

RomaniaHandbal2

Adrian Vasile, selecționerul României s-a declarat mândru de jucătoarele sale în ciuda eșecului cu Norvegia.

”În primul rand, sunt foarte mulţumit de modul în care ne-am luptat, de atitudinea pe care am avut-o tot meciul, inclusiv în momentele mai grele. Nu am cedat şi am încercat să ne amintim de tot ce am discutat în săptămâna aceasta, de lucrurile pe care le dorim ca bază.

CristinaNeagu

Nu e un sentiment plăcut înfrângerea la 5 goluri, pentru că nu aşa s-a simţit realitatea din teren, dar avem încă un meci mâine. Înainte să venim la turneul ăsta am discutat că vom avea două meciuri pe care trebuie să le jucăm precum ultimele noastre meciuri aşa că mâine mai avem un meci şi am mare încredere în fete”, a declarat Adi Vasile.

Denisa Dedu, goalkeperul României s-a declarat dezamăgită de arbitrajul din meciul cu sportivele nordice. Românca este mulțumită de jocul echipei conduse de selecționerul Adrian Vasile.

DenisaDedu

”Sunt tristă, desigur, că am pierdut, dar sunt mândră de echipa mea. Ne-am luptat din răsputeri, nu ne-am dat bătute. Sunt dezamăgită şi de arbitri, de obicei nu comentez despre aceste lucruri, dar cred că aproape fiecare decizie a fost în favoarea adversarelor. Asta e, mâine avem alt meci, tot avem o şansă, o să ne luptăm şi o să încercăm să ne calificăm”, a declarat Denisa Dedu, în urma partidei.

RomaniaHandbal

Citește și România pierde la handbal cu Norvegia! Cât s-a terminat meciul disputat de Neagu&Co