RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

România începe turneul preolimpic cu ele! Care este lotul anunțat de Adrian Vasile

Naționala de handbal feminin va începe aventura spre calificare la JO de la Tokyo, iar selecționerul Adrian Vasile (38 ani) a anunțat lotul tricolorelor.

România va debuta în turneul preolimpic la sfârșitul săptămânii. O așteaptă două dueluri de foc cu Norvegia și cu Muntenegru. Partida cu scandinavele va fi pe 20 martie, iar înfruntarea cu balcanicele va fi pe 21 martie.

romania handbal 1

În ambele partide, naționala României va porni cu a doua șansă. Norvegia este campioana mondială en-titre și nu a mai pierdut un meci de peste un an, iar Muntenegru va avea avantajul terenului propriu.

În aceste condiții, lotul de 16 jucătoare anunțat de selecționerul Adrian Vasile este următorul: Băcăoanu Raluca, Buceschi Eliza, Dedu Denisa, Florica Cristina, Iuganu Ana Maria, Laslo Cristina, Moisă Laura, Neagu Cristina, Ostase Lorena, Perianu Gabriela, Pintea Crina, Polocoşer Anca, Popa Laura, Pristăviţa Laura, Dumanska Yulyia, Seraficeanu Sonia.

AdrianVasile scaled

Cele două jocuri fac parte din turneul preolimpic în urma căruia naționala de handbal feminin a României speră să prindă biletele pentru Jocurile Olimpice de la Tokyo.

CITEȘTE ȘI –>> Selecționerul Adrian Vasile s-a decis asurpa lotului reprezentativei feminine de handbal pentru turneul preolimpic: „Nu a fost ușor”

De la același autor

PLAYSPORT.RO

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare