România – Germania, 0-1, comparat cu un meci de box: ,,E ca și cum m-aș bate eu cu Cassius Clay”

Sursa foto: Profimedia Images

România a pierdut meciul din preliminariile Campionatului Mondial, disputat la Bucureşti, contra Germaniei, scor 0-1.

Singurul gol al partidei dintre România şi Germania, disputată pe Arena Naţională, a fost marcat de către Serge Gnabry, în minutul 17, din pasa venită în faţa porţii de la Havertz.

nita nationala

Dumitru Dragomir, fost preşedinte LPF, recunoaşte că este o diferenţă de valoare prea mare între nemţi şi ,,tricolori”. Acesta a comparat meciul de la Bucureşti cu unul de box şi susţine că lui Rădoi nu trebuie să i se reproşeze nimic.

Jucătorii au tras să scotă un rezultat bun și asta e îmbucurător. Din punct de vedere tactic, să nu îi reproșați nimic lui Rădoi, chiar dacă am luat bătaie. E diferență de valoare! E ca și cum m-aș bate eu cu Cassius Clay.

mitica dragomir 1

Dacă nu apăra Niță așa, știi câte luam? Nemții îți dau 6-7! Dacă se făcea 2-0 și ieșeam să dăm un gol, Germania ne dădea 7! Ne curăța.

În prima repriză, partea stângă a fost la pământ! Camora nu e mai bun ca Bancu! Nu l-aș mai chema pe Camora! Nu-l băgam nici acum să joace!

Toți jucătorii și-au depășit limitele. După 15 minute credeam că luăm mai multe goluri. Avem jucători buni la mijloc, dar în față trebuie să căutam ceva… Și trebuie un fundaș central cu viteză. Chiricheș n-a jucat rău cu Germania, dar cu Macedonia de Nord a fost destul de rău.”, a declarat Dumitru Dragomir, pentru GSP.

În urma rezultatului de aseară, România se află pe locul 4 în grupa de calificare, cu 3 puncte după două partide disputate.

De cealaltă parte, Germania, după victoria de la Bucureşti, se află pe locul 1 în grupa din care mai fac parte Macedonia de Nord, Islanda, Armenia şi Liechtenstein.

Cum arată clasamentul grupei J, din care face parte şi naţionala condusă de Mirel Rădoi

  1. Germania – 6 puncte
  2. Armenia – 6 puncte
  3. Macedonia de Nord – 3 puncte
  4. România – 3 puncte
  5. Islanda – 0 puncte
  6. Liechtenstein 0 puncte
profimedia 0601876283
Sursa foto: Profimedia Images

Citeşte şi VIDEO | România nu i-a putut face față Germaniei! Rădoi&co s-au izbit de marele zid “Die Mannschaft”