Jurnaliștii de la „The Telegraph” trag un semnal de alarmă înaintea partidei dintre România și Anglia, care se va disputa mâine, de la ora 19.30. 

Tricolorii i-au demolat pe croați în primul meci, 4-1, și au băgat frica în englezi. Naționala de tineter a Angliei a pierdut cu 1-2 partida cu Franța, iar jurnaliștii de la The Telegraph îi avertizează pe jucătorii lui Aidy Boothroyd.

Principalul pericol, spun englezii, vine de la Ianis Hagi.

Există vreun jucător care să poarte un nume mai greu pentru o ţară decât Ianis Hagi, tânărul de 20 de ani din naţionala U21 a României? El este fiul lui Gheorhe Hagi, eroul de la Mondialul din 1994, când geniul său i-a adus supranumele de „Maradona din Carpaţi”. Ianis va da piept cu Anglia U21 vineri şi a jucat un rol cheie în victoria României contra Croaţiei. El nu este egalul tatălui său. Dar cine este? Este un număr 10 cu reale calităţi„, notează telegraph.co.uk, potrivit Digisport.

The telegraph remarcă și modul în care tricolorii au pregătit turneul final de tineret.

România nu a mai ajuns în fazele eliminatorii la nivel de naţională mare din 2000, iar în privinţa tineretului nu a mai participat la un Euro U21 din 1998. Astfel, calificarea la Euro 2019 e deja o performanţă, dar Anglia ar face o mare greşeală să o desconsidere. Românii sunt în Italia de aproape două săptămâni şi au pregătit foarte bine turneul final„.