Jucătorii naționalei mari au primit rezultatele testelor COVID-19! Ultimele vești din cantonamentul României

România va debuta în campania de calificare pentru Mondialul din 2022 peste doar câteva zile, iar Macedonia de Nord, Germania și Armenia sunt primii adversari care ne ies în cale!

“Tricolorii” vor juca în preliminariile CM 2022 împotriva reprezentativelor din Germania, Islanda, Macedonia de Nord, Armenia și Liechtenstein. Naționala condusă de Mirel Rădoi speră să facă o figură frumoasă în primele meciuri din acest an și să obțină cât mai multe puncte din primele trei dueluri programate în următoarele zile.

În această dimineață, Federația Română de Fotbal a anunțat că jucătorii au primit rezultatele testelor pentru COVID-19 înaintea confruntării cu Macedonia de Nord, iar toate rezultatele au ieșit negative. În schimb, selecționerul Mirel Rădoi, infectat la începutul săptămânii trecute așteaptă să obțină două teste negative pentru a putea sta pe banca echipei. Până în acest moment, Mirel Rădoi nu a primit rezultatul și așteaptă cu sufletul la gură să vadă ce se va întâmpla.

Radoi 1

„Avem rezultatele testării COVID oficiale pentru meciul cu Macedonia de Nord! Toți tricolorii și toți membrii staff-ului de la Mogoșoaia sunt apți! Așteptăm concluziile și pentru Mirel Rădoi! Luptăm Împreună spre Mondial!”, se arată pe pagina oficială de Facebook a echipei naționale.

Citește și EXCLUSIV | Dorin Goian îi ambiționează pe “tricolorii” mici înainte de debut: “Putem repeta performanța de la EURO 2019!”