Rojer și Tecău, eliminați în optimi la Beijing

Olandezul Jean-Julien Rojer și Horia Tecău au pierdut meciul cu dublul columbian Juan-Sebastian Cabal/Robert Farah, scor 6-7 (8), 2-6, în optimile de finală ale turneului de la Beijing, China.

Partida a durat o oră și jumătate. În primul set, niciuna dintre echipe nu a avut vreo șansă de break. În tie-break, Rojer și Tecău puteau să închidă setul, servind la 8-7, dar au cedat trei puncte la rând.

În setul doi, Jean-Julien și Horia au părut demoralizați și au servit dezastruos. Nu mai puțin de cinci duble greșeli au comis cei doi, care au cedat serviciul în două rânduri.

Jean-Julien Rojer și Horia Tecău au disputat prima partidă după o pauză de o lună. La US Open, cei doi au fost eliminați în turul secund.

Rojer Tecau 1

Pentru participarea la Beijing, olandezul și românul vor primi 14.380 de dolari, dar niciun punct în clasamentul ATP.

Jean-Julien Rojer și Horia Tecău au șanse mici să obțină calificarea la Turneul Campionilor de la Londra. În clasamentul ATP Race, cei doi ocupă locul 13, cu 1920 de puncte, la distanță mare de primele opt poziții.

clasament atp dublu

Până la finalul sezonului, mai sunt programate turnee importante la Shanghai (Masters 1000), Basel (ATP 500), Viena (ATP 500) și Paris (Masters 1000).