ROGERS CUP | Williams vs Andreescu, în marea finală. Ce spune sportiva din America despre adversara ei

Serena Williams (10 WTA) s-a calificat în marea finală de la Rogers Cup, după ce a învins-o pe Marie Bouzkova (91 WTA), scor 1-6, 6-3, 6-3.

Tenismena cehă Marie Bouzkova a fost foarte aproape să producă marea surpriză, după ce a ajuns în semifinale datorită abandonului Simonei Halep. În primul set din semifinală, Williams a pierdut cu 1-6 în 30 de minute.

În setul secund, Serena a demonstrat de ce este considerată una dintre cele mai bune jucătoare din toate timpurile și a învins cu 6-3. În setul decisiv, cele două sportive au luptat de la egal la egal, iar după 44 de minute, americanca a câștigat cu 6-3 și și-a asigurat un loc în marea finală.

”A trebuit să joc din ce în ce mai bine pentru a câștiga. Nu am înfruntat-o, dar am vrut mereu să joc cu ea și abia aștept. Sper că unii dintre voi mă veți încuraja și pe mine mâine” a declarat Serena după calificarea în finală.

În ultimul act al competiției, sportiva din America va juca împotriva Biancăi Andreescu (27 WTA), jucătoare canadiană de origine română. Acesta a trecut la rândul ei de americanca Sofia Kenin (29 WTA), scor 6-4, 7-6 (5), pentru a-și asigura un loc în marea finală.

Vezi și VIDEO | Bianca Andreescu s-a calificat în finala turneului de la Toronto