Cum văd rivalii un aranjament la FCSB – Botoşani: ,,Rezultatele directe alimentează speculaţiile”

FCSB va debuta în play-off-ul Ligii 1, în acest weekend, când va juca pe teren propriu contra celor de la FC Botoşani, ocupanta locului 6 din clasament.

FC Botoşani a câştigat de foarte puţine ori în întâlnirile directe cu cei de la FCSB, iar mai mulţi oamen din fotbalul românesc au aspus mereu că moldovenii o lasă mai moale în meciurile cu ,,roş-albaştrii”, cunoscându-se relaţia dintre Gigi Becali şi Valeriu Iftime, patronii celor două echipe.

chindris botosani fcsb

Edi Iordănescu, antrenorul celor de la CFR Cluj, spune că nu se gândeşte la asemenea scenarii, dar este de părere că speculaţiile privind meciurile dintre FCSB şi FC Botoşani există doar din pricina rezultatelor directe.

,,Știu că de-a lungul timpului au fost multe speculații, probabil că și rezultatele directe au alimentat aceste speculații, în sensul în care FCSB a reușit o serie aproape fără greșeală, dar eu cred foarte tare în integritatea celor două echipe, a jucătorilor, a antrenorilor, conducerilor și nu cred că se poate pune problema în sensul ăsta. Îmi doresc ca Botoșani să facă o figură frumoasă.”, a declarat Edi Iordănescu, în cadrul unei conferinţe de presă.

iordanescu cfr

Meciul dintre FCSB şi FC Botoşani se va disputa, duminică, pe stadionul Marin Anastasovici, din Giurgiu, în prima etapă a play-off-ului Ligii 1, cu începere de la ora 21:00.

În aceeaşi zi, de la ora 18:30, tot în play-off se va juca în Gruia meciul dintre CFR Cluj şi revelaţia Ligii 1, Academica Clinceni.

CFR Clinceni

Citeşte şi Gigi Becali a găsit soluția pentru un post cu probleme al FCSB-ului: “De aici trebuie să aleagă Petrea!”