Ricardo Grigore, despre petrecerea organizată: “Nu comentez viaţa personală în spaţiul public”

Dinamo a fost învinsă de Academicei Clinceni, scor 1-3, în ultima etapă a sezonului regular al Ligii 1.

Ricardo Grigore a vorbit despre eșecul alb-roșilor în fața echipei ilfovene.

Au mai fost meciuri în care am fost conduşi, dar nu în halul ăsta. Ne-am pierdut încrederea după primele două goluri şi s-a văzut că nu am avut o reacţie bună în prima repriză. A fost lipsă de responsabilitate, de marcaj. Mulţescu a zis să ne calmăm puţin la pauză, a zis să intrăm în joc, pentru că mai sunt 45 de minute.

dinamo gaz metan

Din păcate, trecem printr-o perioadă dificilă şi cuvintele sunt de nefolos în acest moment. Cred că se va rezolva problema cu salariile. Mai importantă e evoluţia echipei, ar trebui să ne concentrăm mai mult pe joc. Ar trebui să dăm mai mult şi să ne concentrăm pe Cupa României.

La ce situaţie e în clasament, ne îngrijorează. Cel mai important e meciul următor. Aş vrea să nu se repete sezonul trecut. Suporterii sunt oameni care încearcă să salveze clubul. (n.r. despre petrecrea dată de ziua sa) Nu vreau să-mi comentez viaţa personală în spaţiul public. E viaţa mea, nu vreau să comentez, îmi cer scuze dacă supăr pe cineva”, a declarat Grigore, în urma înfrângerii cu Clinceni.

ricardo grigore

Ricardo Grigore a împlinit 22 de ani la data de 7 aprilie. Jucătorul lui Dinamo a petrecut într-un mare fel, de ziua lui, alături de mai mulți colegi de la echipa din “Ștefan cel Mare”. La petrecerea organizată de Grigore au mai participat Paul Anton și Mihai Eșanu.

Citește și VIDEO | Ricardo Grigore a organizat o petrecere cu manele. Paul Anton și Mihai Eșanu, invitați