Rică Răducanu, mesaj sfâșietor în plină pandemie: „Am doar gânduri nasoale, tată!”

Rică Răducan

Cunoscut ca fiind un personaj mereu cu zâmbetul pe buze, fostul mare portar al echipei naționale, a fost dat total peste cap de această pandemie de coronavirus.

Cu umorul caracteristic, Rică Răducanu a analizat situația generată de noua “ordine mondială”.

“Nu mă împac deloc cu această postură. Sunt supărat rău. Eram obișnuit să mă mișc, nu mă prindeau două ceasuri în casă. Am doar gânduri nasoale, tată, când văd ce se întâmplă în jurul nostru. Dar cine vrea să moară, că viața e frumoasă! 

Dar acum nu poți face nimic. Mă învârt doar prin curte, ies repede de nebun în intervalul permis să mai iau ziarele și-un iaurt sau o pâine și mă-ntorc acasă. Mai pierd vremea pe la televizor, mă mai uit la un film” a declarat Rică Răducanu pentru gsp.ro.

rica

Primul portar din lume surprins în offside abia așteaptă să își reia viața de dinainte de criză.

“Am vorbit și cu Mircea Lucescu, l-am întrebat ce face și l-am invitat la un șpriț la mine, să mai povestim. Mi-a zis că nu prea se poate mișca din cauza restricțiilor, e pe le Breaza.

Stau și pe medicamente, care s-au scumpit ca naiba. Am pensie de 2.100 de lei, dacă stăteam și eu mai mult la Steaua, poate mă învârteam acum de vreo pensie babană de general, ca Tata Puiu!” completează amuzat fostul mare goalkeeper al Rapidului.

CITEȘTE ȘI –>> VIDEO | Mesajul emoționant al rapidiștilor în plină pandemie de coronavirus: “Le mulțumim pentru devotament”