Rezultatele autopsiei lui Maradona au fost publicate! Reacţie dură a fiicei lui ,,El Pibe d’Oro”

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat miercuri, 23 decembrie 2020, ora 14:10,
Diego-Armando-Maradona
Diego-Armando-Maradona

Diego Maradona a murit pe data de 25 noiembrie la vârsta de 60 de ani, după ce a suferit un stop cardiorespirator.

Rezultatele autopsiei fostului star argentinian au fost publicate marţi şi astfel au fost demontate anumite teorii care au apărut după moartea fostului fotbalist.

În corpul lui Maradona nu s-au găsit dovezi că acesta ar fi consumat alcool sau droguri înainte de moartea care a întristat o planetă întreagă, potrivit Marca.

În schimb, în trupul acestuia au fost găsite urme ale unor medicamente antidepresive, cum ar fi Quetiapină sau Venlafaxină. Acestea sunt pastile pe care Maradona le folosea pentru tulburările psihice cu care se confrunta, pentru epilepsie, dar şi pentru a-şi ţine sub control şi dependenţa de alcool.

Cauza decesului fostului internaţional argentinian este un edem pulmonar acut, dublat de insuficienţă cardiacă cronică reacutizată, pe fondul unei cardiomipatii dilatative, potrivit medicilor legişti.

Giannina Maradona, fiica lui ,,El Pibe d’Oro”, a reacţionat destul de dur pe reţelele pe socializare cu câteva ore înaintea publicării cauzei oficiale a morţii lui Diego Maradona. Aceasta a fost acidă la adresa celor care se aşteptau ca în corpului tatălui ei să fie găsite urme de droguri sau alcool.

Toți fiii de curvă așteaptă ca autopsia tatălui meu să arate că a consumat droguri, marijuana sau alcool. Avea vocea robotică. Nu era vocea lui. Se întampla ceva și eu eram aia nebună.”, a mai postat fiica lui Maradona pe Twitter.

După ce Maradona s-a stins din viaţă, oficialii celor de la Napoli au decis ca stadionul echipei să poarte numele fostului star.

Maradona

Citeşte şi VIDEO | Reacţia LPF după faza controversată de la CFR – Craiova! Când se poate introduce sistemul VAR în Liga 1

El Pibe D'Orostop cardiorespiratorautopsiemedici legistirealitateamaradonaedem pulmonar