Mircea Rednic vrea să restructureze total lotul lui Dinamo. Ca să facă loc jucătorilor pe care încerce să îi transfere, antrenorul este gata să renunţe la unul dintre jucătorii de bază ai echipei.

Rednic a convins deja trei fotbalişti să semneze cu Dinamo:  portarul Logan Bailly, fundașul dreapta Sebastien Locingni și fundașul stânga Naser Aliji. Ca să poată să mai aducă întăriri, este gata să îl îndepărteze pe Diogo Salomao. Portughezul adus în vara lui 2017 la Dinamo a fost unul dintre jucătorii care au dat randament în ultimul an. Salomao are însă unul dintre cele mai mari salarii: 8.000 de euro pe lună. Contractul lui Salomao expiră însă la finalul sezonului, iar portughezul ar putea semna cu orice echipă în această iarnă.

„Nu vă agitaţi cu Salomao, chiar nu e cazul. Din salariul lui plătim doi jucători aduşi de mine care vor fi la fel de buni. Încetaţi să vă mai rugaţi de el”, a fost declaraţia clară a lui Mircea Rednic pentru Gazeta.

În vârstă de 30 de ani, Salomao este evaluat la 1,25 milioane de euro. Pentru Dinamo a bifat 52 de apariţii, a înscris 12 goluri şi a reuşit 16 pase decisive.