REVOLTĂ la Viitorul! Comunicat oficial: Care este starea lui Ianis Hagi

Clubul Viitorul a luat atitudine și pe site-ul oficial după faultul criminal comis de Ousmane Viera, de la Sepsi, asupra lui Ianis Hagi. 

Viera a intrat cu talpa pe genunchiul lui Hagi, iar arbitrul nu a dat nici măcar fault, deși fotbalsitul Viitorului avea urme adânci de crampoane.
Incredibil, agresorul a răspuns ironic după meci, când a fost întrebat despre momentul faultului: “De tare ce l-am lovit, a intrat pe teren după un minut”, a spus, cu cinism, fotbalistul de la Sepsi.
fault ianis
Dacă l-ar fi prins cu piciorul în pământ, probabil i-l rupea.
FC Viitorul a publicat un comunicat pe site-ul oficial:
Referitor la evenimentul petrecut pe terenul de fotbal la meciul dintre Sepsi Sf. Gheorghe și FC Viitorul, din etapa a 25-a din Liga 1, dorim să facem următoarele precizări:
– Este criminal gestul unui jucător cu experiență precum Ousmane Viera care, cu vădită intenție, a încercat să-i rupă piciorul unui tânăr fotbalist.
– Constatăm că jucătorul Ousmane Viera nu numai că nu și-a recunoscut agresiunea, dar prin declarațiile sale de la finalul partidei credem că a intrat pe teren cu acest gând de a-l accidenta grav pe cel mai valoros jucător al nostru.
– O astfel de agresiune fizică, blamată public imediat de toată lumea fotbalului, nu a fost văzută și sancționată de cei patru arbitri care au oficiat partida!
– Nu numai că Viera nu a fost sancționat cu cartonaș roșu, dar din acel moment evoluția tânărului nostru atacant a fost marcată de agresiunea fizică suferită și în plus întreaga noastră echipă a avut o altă evoluție.
– Decizia arbitrului a schimbat echilibrul partidei, pentru că formația gazdă a început să își creeze ocazii doar după acel moment al jocului.
– În urma faultului grosolan, jucătorul Ianis Hagi încă se resimte, are dureri și nu poate evolua cel puțin pentru următorul nostru meci din Cupa României.

 

VEZI AICI FAULTUL CRIMINAL COMIS DE VIERA