Două goluri, un penalty și două eliminări! Toate, împotriva celor de Hermannstadt, care au criticat vehement arbitrajul lui Sebastian Colțescu. 

Antrenorul Costel Eanche este de părere că rezultatul a fost influențat de Colțescu.

Din păcate, lucrurile au fost doar într-un singur sens în ceea ce priveşte arbitrajul. Până la intervenţia lui Colţescu, lucrurile au stat bine, adversarul n-a tras niciun şut pe poartă. Cartonaşul roşu din prima repriză, la Cordea, a venit după un henţ al lui Creţu, iar apoi, la penalty, din ce am înţeles e simulare.

E greu în asemenea condiţii să faci ceva într-un meci.

Pe mine, când o să mă vedeţi în tribune, veţi vedea toate detaliile, câte etape am stat, că am luat 6 mii de lei amendă . Haideţi să vedem reacţie şi din partea arbitrilor.

La ei nu știm dacă au fost pedepsiți. Avem nevoie de transparență. Să facem o întâlnire, să ne cunoaștem mai bine, să ne spunem păsurile. Nu așa, să vină aici și să se uite la noi ca și când am fi două clase sociale diferite, cu ei mult deasupra noastră„, a spus Costel Enache, la finalul partidei dintre Hermannstadt şi Gaz Metan Mediaş.

În urma reluărilor de la TV, se pare că sibienii au dreptate. A fost henț la Crețu înainte de eliminarea lui Cordea. iar penalty-ul a fost acordat în urma unei simulări.