Revoltă la Dinamo! Peluza ‘Cătălin Hîldan’ nu concepe să vadă Rapidul în ‘Groapă’

Vestea că Rapid București va juca un meci considerat pe teren propriu pe stadionul ‘Dinamo’ a stârnit furia ‘câinilor roșii’. Peluza ‘Cătălin Hîldan’ a postat un mesaj amenințător la adresa conducerii clubului din Ștefan cel Mare.

Clubul Rapid a anunțat că duminică, de la 12:30, pe stadionul ‘Dinamo’ se va disputa meciul Rapid – Gloria Buzău, din Liga a 2-a. 

Giuleștenii au fost nevoiți să părăsească arena din Regie întrucât au fost demarate lucrări de refacere a gazonului. Este posibil ca şi partida Rapid – UTA Arad să se joace pe un alt stadion.

Fanii lui Dinamo sunt de mai mult timp în conflict cu conducerea, cerând demisia lui Bogdan Bălănescu și a lui Florin Prunea.

Daniel Pancu, antrenorul Rapidului, le-a mulțumit rivalilor de la Dinamo pentru disponibilitatea arătată.

Gazonul de pe Dinamo este unul foarte bun, ăsta este un câştig. Din păcate, tribunele sunt departe de gazon, dar asta este. Le mulţumim “câinilor” pentru disponibilitate. Am vrut să evoluăm la Voluntari, dar nu am găsit înţelegere, iar arenele Berceni, Tunari şi Clinceni nu se încadrează în ceea ce solicită FRF“, a spus Pancu.

Spynews.ro