Revoltă la întrunirea LPF! Președintele echipei din Liga 1 care a fost de acord cu propunerea lui Burleanu

răzvan-burleanu-frf

În urmă cu doar câteva momente s-a încheiat Adunarea Generală a președinților de club din Liga 1, ședintă care a avut loc la sediul Ligii Profesioniste de Fotbal!

Din cauza neînțelegerilor dintre LPF și FRF, oficialii Ligii au decis să organizeze o Adunare Generală a președinților de club din Liga 1 și să dezbată un subiect extrem de sensibil din ultima perioadă, și anume implementarea sistemului VAR în primul eșalon al României. Cei 16 reprezentanți au participat la o ședintă alături șeful Ligii, Gino Iorgulescu, și de secretarul general al LPF, Justin Ștefan.

Potrivit informațiilor GSP, oficialul formației Poli Iași, Ciprian Paraschiv, i-ar fi înfuriat la culme pe ceilalți membri prezenți în sală, în momentul în care aceștia au aflat de votul președintelui formației din Copou de acum câteva zile. Concret, Paraschiv ar fi decis să voteze în cadrul Comitetului Executiv al FRF din 25 februarie, varianta PRO Răzvan Burleanu, cea care susținea ca sistemul VAR să fie condus de FRF, iar cheltuielile de implementare să fie suportate de către LPF.

Ciprian Paraschiv

Această decizie a stârnit o adevărată revoltă printre președinții cluburilor din Liga 1, care ar fi reacționat imediat, unul dintre cei mai vocali fiind Sorin Cârțu, reprezentant al echipei CSU Craiova.

Hotărârea lui Ciprian Paraschiv este cu atât mai mult de înțeles, deoarece se știe foarte bine relația acestuia cu șeful FRF, Răzvan Burleanu. Actualul președinte al moldovenilor a petrecut nu mai puțin de 6 ani în curtea Federației, mai exact din anul 2014, atunci când a fost numit pe postul de director de dezvoltare al FRF.

Citește și VIDEO | Gino Iorgulescu, după Adunarea Generală a LPF: ,,Trebuie să mai facem un drum la FRF, să deblocăm situaţia VAR”