FOTO | Rapidiștii au stârnit o adevărată revoltă în Liga 2! Argeșul amenință că se retrage din play-off

Cluburile din Liga 2 se revoltă după ce în spațiul public au apărut imagini cu rapidiștii care se antrenează fără să țină cont de regula distanțării sociale.

Potrivit Digi Sport, oficialii clubului  Campionii FC Argeș sunt cei mai revoltați și au amenințat chiar că se vor retrage din play-off-ul pentru promoovarea în Liga 1 dacă FRF nu va lua măsuri împotriva giuleștenilor.

Regulamentul prevede ca un club care nu respectă protocolul să fie amendat, în primă fază, iar dacă abaterea se va repeta, clubul riscă excluderea din play-off.

rapid reguli antrenament

Răzvan Raț este de părere că regula care le interzice cluburilor să facă antrenamente în grupuri mai mari de patru fotbaliști este una lipsită de sens, deoarece jucătorii se află într-un circuit închis, iar în urma testelor pentru coronavirus au fost declarați toți sănătoși.

„Dacă toată lumea a fost testată și jucătorii sunt negativi, de ce să te antrenezi în grupuri de câte 4? Eu sunt într-un circuit închis, toată lumea e negativă. Atunci de ce să mă antrenez în grup? Nu văd logica. Toată lumea e sănătoasă în jurul meu”, a spus Răzvan Raț, potrivit Digi Sport.

Citește și • Cum motivează judecătorii arestarea lui Mario Iorgulescu: „Inculpatul a prevăzut rezultatul faptei sale”