Revine Reghecampf la FCSB? “Va lucra cu Gigi Becali toată viața”

Gigi Becali caută un antrenor pentru FCSB, după demisia lui Bogdan Andone și interimatul lui Vergil Andronache. Varianta Laurențiu Reghecampf va fi mereu luată în calcul de către patronul ‘roș-albaștrilor’, dar este foarte greu ca antrenorul să plece din zona arabă.

Laurențiu Reghecampf (43 de ani) antrenează echipa Al-Wasl Dubai din Emiratele Arabe Unite.

Reghecampf a făcut performanță în cele două mandate la FCSB (2012-2014, 2015-2017): două campionate, o Supercupă, o Cupă a Ligii, optimi de Europa League.

Laur are doi ani de contract în Emirate, e foarte greu. Se va întoarce oricând la Steaua. El va lucra cu Gigi Becali toată viața. Dacă Laur ar întrerupe colaborarea în Emirate și s-ar ivi posibilitatea Steaua… dar eu am vorbit cu patronul. Gigi îl iubește pe Reghecampf exact ca pe băiatul lui. Dar acum nu l-ar fi lăsat Gigi să vină. Așa este el, foarte corect. <Stai acolo și câștigă bani, de zece ori mai mult>.

Pentru mine Champions League e Champions League, același nivel, indiferent că e Asia sau Europa. Adică nu am chestia asta <Hai să-l aduc pe Reghecampf la Stuttgart, unde echipa abia se salvează de la retrogradare>, dar nu mă duc la o echipă din Emirate sau din Arabia Saudită care joacă în Champions League.

El își dorește să facă performanță, să aibă decizie și să fie respectat, să-și facă meseria în picioare. În Golf are respect. Răzvan Lucescu s-a dus la Real Madrid al Asiei“, a spus Anamaria Prodan Reghecampf la DigiSport.

Spynews.ro