Gigi Becali caută un antrenor pentru FCSB, după demisia lui Bogdan Andone și interimatul lui Vergil Andronache. Varianta Laurențiu Reghecampf va fi mereu luată în calcul de către patronul ‘roș-albaștrilor’, dar este foarte greu ca antrenorul să plece din zona arabă.

Laurențiu Reghecampf (43 de ani) antrenează echipa Al-Wasl Dubai din Emiratele Arabe Unite.

Reghecampf a făcut performanță în cele două mandate la FCSB (2012-2014, 2015-2017): două campionate, o Supercupă, o Cupă a Ligii, optimi de Europa League.

Laur are doi ani de contract în Emirate, e foarte greu. Se va întoarce oricând la Steaua. El va lucra cu Gigi Becali toată viața. Dacă Laur ar întrerupe colaborarea în Emirate și s-ar ivi posibilitatea Steaua… dar eu am vorbit cu patronul. Gigi îl iubește pe Reghecampf exact ca pe băiatul lui. Dar acum nu l-ar fi lăsat Gigi să vină. Așa este el, foarte corect. <Stai acolo și câștigă bani, de zece ori mai mult>.

Pentru mine Champions League e Champions League, același nivel, indiferent că e Asia sau Europa. Adică nu am chestia asta <Hai să-l aduc pe Reghecampf la Stuttgart, unde echipa abia se salvează de la retrogradare>, dar nu mă duc la o echipă din Emirate sau din Arabia Saudită care joacă în Champions League.

El își dorește să facă performanță, să aibă decizie și să fie respectat, să-și facă meseria în picioare. În Golf are respect. Răzvan Lucescu s-a dus la Real Madrid al Asiei„, a spus Anamaria Prodan Reghecampf la DigiSport.