Revine Răzvan Raț la Rapid?! Ce propunere i-a făcut Victor Angelescu

Răzvan Raț ar putea reveni la Rapid. Fostul fotbalist al giuleștenilor este dorit de Victor Angelescu pe funcția de director sportiv al clubului.

Acționarul majoritar al Rapidului a dezvăluit că a avut recent o discuție cu Răzvan Raț și a rămas ca acesta să se decidă ce vrea să facă pe viitor.

„Raț e mereu o variantă, e un mare rapidist, dar trebuie să își dorească și el. Am avut discuții cu el și în trecut, nu numai acum. El trebuie să se decidă ce vrea să facă în carieră. Eu îl vreau director sportiv pentru că e la începutul carierei. Din ce știu eu și el își dorește să ocupe acest post. Avem pe cineva în minte și pentru postul de președinte, dar nu sunt discuții avansate și nu vreau să comentez. E cineva care are experiență pe postul ăsta. Nu pot să dau mai multe detalii.

Noi sperăm să mai perfectăm cel puțin un transfer, cel mult două. Până în momentul de față nu am auzit de Andrei Cordoș, eu știu că nu e pe lista Rapidului, dar important e ce își dorește antrenorul. Ne-am gândit la Mihai Popescu, e un fundaș foarte bun, dar nu cred că va veni la Liga 2”, a declarat Victor Angelescu, la ProSport.

Rapid a început foarte bine acest sezon de Liga 2. Fotbaliștii pregătiți de Iencsi au câștigat ambele meciuri disputate până acum.

răzvan-raț-rapid

Citește și • Duckadam, convins că Tătărușanu merge la Milan ca să șlefuiască banca de rezerve