Revine Budescu la echipa națională? ”M-ați forțat voi de câte ori am fost!”

FOTO: Gazeta Sporturilor

Constantin Budescu (30 ani) a vorbit despre revenirea la echipa națională!

Mijlocașul a fost cel mai bun jucător de pe teren în partida Astra – Dinamo, scor 3-2. Acesta a marcat două goluri pentru formația din Giurgiu.

Întrebat despre revenirea la echipa națională, fotbalistul a surprins și a anunțat că nu este interesat și vrea să demonstreze pe teren dacă merită sau nu convocarea.

”Nu ştiu, nu mă interesează. Cu naţionala nu am eu… mai rar aşa. De câte ori am fost pe acolo, m-aţi forţat voi, în rest..

Nu pot să vorbesc, am jucat un meci jumate şi vorbim de naţională? Nu este treaba mea. Nu este important să joci numai la echipa de club. Probabil sunt mai multe criterii, important este ca cine merge la echipa naţională să joace bine şi să ajute naţionala, pentru că ne-am dus un pic cam jos” a declarat Budescu după meciul cu Dinamo.

România va juca partida cu Norvegia fără suporteri, iar Budescu speră din tot sufletul ca echipa națională să se impună pe Arena Națională: ”Îmi doresc să ne calificăm, acum vom vedea. Trebuie să câştigăm toate meciurile pentru că avem nevoie, lumea iubeşte echipa naţională şi îşi doreşte să vadă performanţă. Îmi doresc din tot sufletul să ne calificăm” a mai spus fotbalistul.

Vezi și VIDEO | Goluri pe bandă rulantă la Giurgiu! Astra câștigă duelul cu Dinamo

Spynews.ro