Ultimele detalii despre revenirea lui Valentin Mihăilă după accidentare! Șansele românului de a evolua contra lui Cagliari

Sursa foto: Profimedia Images

Internaționalul român al celor de la Parma, Valentin Mihăilă, s-a accidentat la începutul săptămânii trecute în timpul unui antrenament!

Aflat pe val în ultima perioadă atât la echipa de club, cât și la echipa națională a României, Valentin Mihăilă a fost nevoit să stea în ultimele zile departe de terenul de fotbal. Fostul jucător al Craiovei a acuzat dureri la mușchii adductori și nu a putut încheia antrenamentul celor de la Parma din data de 5 aprilie, ratând astfel și duelul din runda trecută, contra lui AC Milan.

Acum, italienii de la Parma Live anunță că Valentin Mihăilă se simte mult mai bine și începând de mâine ar putea relua antrenamentele normale alături de restul echipei. Cu toate acestea, site-ul principal al formației de pe Ennio Tardini a precizat și faptul că internaționalul român are șanse mici însă de a începe partida cu Cagliari din postura de titular.

mihaila
Foto: LaPresse – Tano Pecoraro (Profimedia)

“Valentin Mihăilă se află pe drumul cel bun, dar va fi greu să evolueze 90 de minute în următoarea partidă. Românul nu mai simte durerile și de mâine ar putea relua antrenamentele în grup, dar sunt șanse extrem de mici să înceapă ca titular partida de sâmbătă (n.r. vs. Cagliari)”, au scris cei de la Parma Live.

8.500.000 de euro este cota de transfer a lui Valentin Mihăilă, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.com. 14 meciuri, trei goluri și două pase decisive reprezintă bilanțul internaționalului român în tricoul celor formației de pe Ennio Tardini.

Înaintea meciului direct, Parma ocupă pe locul 19 în Serie A, cu 20 de puncte, în timp ce Cagliari este pe 18, cu două puncte în plus. Duelul dintre cele două formații este unul cu atât mai disputat, deoarece ambele echipe se luptă pentru scăparea de emoțiile retrogradării.

Citește și EXCLUSIV | Formaţiile din Serie A stau la pândă pentru Man şi Mihăilă: ,,Sunt pe buzele multor cluburi care vor să profite de situaţie”