Mihai Stoica a plecat de la FCSB în luna august, însă revenirea sa la club părea o chestiune de timp încă din momentul anunţului. Aşteptat alături de echipă, MM s-a întors deja la baza de la Berceni a vicecampioanei.

Fostul oficial al roş-albaştrilor a vizitat terenul de antrenament în mai multe zile, iar Gigi Becali pregăteşte oficializarea mutării.

Patronul vicecampioanei a încercat deja să medieze relaţia dintre Mihai Stoica şi suporterii din peluză. Aceştia din urmă s-ar fi bucurat atunci când MM a plecat de la club şi s-au arătat nemulţumiţi de îndepărtarea lui Narcis Răducan.

Mihai Stoica ar urma să lucreze neoficial, ca un consilier al lui Gigi Becali până când revenirea sa va fi parafată.

La ultima emisiune televizată la care a participat, fostul manager sportiv al vicecampioanei a dezvăluit că mai mulţi jucători i-au dat mesaje în care l-au rugat să revină la club.

În momentul în care şi-a anunţat plecarea de la FCSB, Mihai Stoica a invocat probleme personale. Ulterior, MM a nuanţat motivele renunţării, lăsând impresia că a fost nemulţumit de puterea pe care Gigi Becali i-a lăsat-o în privinţa deciziilor strict sportive legate de echipă.