Revenire în primul unsprezece! Planul lui Contra în Malta

Cosmin Contra a avut parte de o veste bună în Malta. Absent din cauza unei probleme medicale la Oslo, Răzvan Marin s-a antrenat normal înaintea partidei cu Malta din preliminariile EURO 2020.

Mijlocaşul lui Ajax Amsterdam va reveni în primul unsprezece al tricolorilor, iar selecţionerul va face mai multe modificări faţă de partida din Norvegia.

Contra are şi doi absenţi faţă de partida precedentă: Benzar, învoit din cauza unei probleme de familie, şi Dragoş Grigore, suspendat.

Cosmin Contra a anunțat deja că va efectua mai multe schimbări în primul 11 față de partida de la Oslo.

Nimeni nu e aici să vadă cum sunt jucătorii la antrenamente, sunt lucruri pe care le studiez, încerc să bag echipa în funcție de adversar. Probabil mâine vor fi alte voci care mă vor critica pentru echipa de start. Trebuie să fii zi de zi cu jucătorii, să-i simți, să vorbești cu ei ca să-ți poți da cu părerea. Vor fi anumite schimbări în echipă, la meciul cu Norvegia s-a depus un efort imens și avem nevoie de prospețime în echipă. Malta se apără foarte bine, nu văd un jucător care să dezechilibreze, dar au contraatacuri foarte bune, a declarat selecționerul “tricolorilor”.

ECHIPA PROBABILĂ A ROMÂNIEI

Tătărușanu – Chipciu, Săpunaru, Nedelcearu, Bancu – Deac, R.Marin, Maxim – I. Hagi – Keșeru, Pușcaș.