Revenire importantă la FCSB! Un jucător de bază al lui Toni Petrea este apt pentru meciul cu FC Botoșani

FCSB a rămas fără mai mulți jucători importanți în ultima perioadă din cauza accidentărilor, iar absențele acestora s-au văzut din plin în jocul echipei lui Toni Petrea!

“Roș-albaștrii” se pregătesc în această rundă de debutul în play-off-ul Ligii 1, din postura de lider în ierarhie. Bucureștenii au încheiat campionatul regulat cu un punct peste principala urmăritoare, CFR Cluj, și speră ca la finalul acestui asezon să izbutească cucerirea titlului de campioană după o pauză de șase ani.

Până atunci însă, FCSB va trebui să treacă de FC Botoșani, primul adversar din drumul către câștigarea play-off-ului. Potrivit ultimelor informații venite din partea Fanatik, fundașul Iulian Cristea se pare că s-a recuperat complet după accidentarea suferită în meciul cu Sepsi Sf. Gheorghe, ultimul din sezonul regulat. Cristea este gata să intre titular în duelul de mâine seară și poate face cuplu în centrul apărării cu Dragoș Nedelcu sau Denis Haruț.

cristea- fcsb

Florinel Coman, Darius Olaru și Andrei Miron sunt ceilalți jucători din lotul FCSB-ului care sunt indisponibili în momentul de față pentru primele dueluri ale “roș-albaștrilor” din play-off. Dacă în cazul lui Coman nu se știe exact când va reveni pe teren, în ceea ce îi privește pe Olaru și Miron se cunosc mai multe detalii. Astfel, mijlocașul în vârstă de 22 de ani va reveni cel mai probabil la derby-ul cu Craiova, iar apărătorul central se poate întoarce peste două sau trei săptămâni alături de colegii săi.

Citește și LPF a anunțat când se joacă Craiova – FCSB! Programul etapelor a 4-a și a 5-a din play-off-ul și play-out-ul Ligii 1