RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Revenire de senzație la Rapid! Pas important pentru promovarea în Liga 1

Marian Rada va deveni noul antrenor al echipei U19 a Rapidului după ce Ștefan Grigorie a lăsat locul vacant acceptând postura de secund în stafful lui Daniel Pancu.

Rada revenise în club în urmă cu aproape un an atunci când fusese instalat în funcția de  directorul tehnic al Centrului de Performanță al clubului. Acum va prelua și rolul avut până în urmă cu doar câteva zile de Ștefan Grigorie, precedentul tehnician al echipei de juniori a alb-vișiniilor.

Rada a debutat în cariera de antrenor la Rapid și a avut în total cinci mandate ca principal pe banca trupei din Grant. Acesta speră să poată ajuta echipa de seniori cu jucători care să o ajute în lupta pentru promovarea în Liga I. Pancu se bucură pentru noua postură pe care o va ocupa fostul său antrenor.

„Primul criteriu care a contat pentru mine este cel profesional, după aia, că este o figură legendară în istoria Rapidului. Dar primul criteriu, şi cred că ne va ajuta foarte mult, este experienţa dânsului şi de fiecare dată când voi avea nevoie de ceva, îi voi cere sfatul” a spus antrenorul Rapidului.

 

CITEȘTE ȘI –>> FOTO | Mircea Lucescu, alături de Daniel Pancu! Visul rapidiștilor s-ar putea îndeplini

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare