Cristi Săpunaru este supriza selecționerului pentru partida decisivă din 26 martie. Fundașul se va întoarce la lot după o discuție cu Mirel Rădoi. 

Fotbalistul de 35 de ani a lipsit de la națională în meciurile din toamna anului trecut după ce selecționerul de atunci, Cosmin Contra, a „uitat” să îl mai convoace pentru ultimele dispute din preliminariile CE 2020. Iar toată lumea a vorbit despre un conflict apărut între cei doi, mai ales după discursul public al fostului antrenor al lui Dinamo. Însă venirea lui Mirel Rădoi pare a schimba lucrurile, anunță gsp.ro.

Actualul selecționer își dorește să se bazeze pe un fundaș cu experiență în duelul decisiv contra islandezilor din drumul spre Euro 2020. Iar Săpunaru ar reprezenta o soluție potrivită, mai ales că jucătorul a fost om de bază la Denizlispor în prima parte a sezonului. În această iarnă, Cristi a schimbat echipa reîntorcându-se la Kayserispor, iar prieteni apropiați ai fundașului susțin că mutarea a fost făcută și în ideea unei reîntoarceri la echipa națională.  Săpunaru are 35 de selecții pentru naționala României, iar ultima oară a evoluat sub tricolor în iunie 2019, în meciul cu Malta din preliminariile Euro 2020.

CITEȘTE ȘI –>> VIDEO | S-a distrat cu apărarea Romei! Fotbalistul care i-a făcut ziua și mai frumoasă lui Sinișa Mihajlovic