Revenire de senzație la FCSB! Cine îl va ajuta pe Bogdan Vintilă

Bogdan Vintilă va avea un nou antrenor secund la FCSB! ‘Roș-albaștrii’ s-au înțeles cu Ovidiu Petre (37 de ani), fost component al echipei ‘UEFAntastice’ din 2006. 

Este o situație neobișnuită după această mutare: Ovidiu Petre va lucra cu echipa, dar nu are licența necesară pentru a sta pe banca tehnică.

Fost mijlocaș, Ovidiu Petre a jucat la Steaua/FCSB, Poli Timișoara, Galatasaray, Al Nassr, Modena și FC Național.

După încheierea carierei de jucător, Ovidiu Petre nu a pregătit nicio echipă, fiind manager sportiv la ACS Poli Timișoara.

ovidiu petre 1

“I-am cerut acum acceptul lui Ovidiu să vorbim despre subiect şi nu a avut nimic împotrivă. Sperăm că Ovidiu va veni alături de noi pentru că este o persoană extraordinară, nu cred că este cineva care să poată spune ceva rău despre el.

Noi am jucat împreună cu Ovidiu, şi eu, şi Bogdan, îl cunoaştem foarte bine. Dacă în cele din urmă va pica mutarea, genul lui Ovidiu Petre este cel pe care îl căutam”, a spus Narcis Răducan, directorul sportiv al FCSB, la DigiSport.

narcis raducan

În martie 2008, Ovidiu Petre a primit Medalia „Meritul Sportiv” clasa a III-a, din partea președintelui României, Traian Băsescu, deoarece a făcut parte din reprezentativa României care a obținut calificarea la EURO 2008.