Finanţatorul FCSB a reacţionat după despărţirea lui Mircea Lucescu de selecţionata Turciei. Gigi Becali a fost întrebat, mai în glumă, mai în serios, dacă i-ar plăcea să îl aducă pe Il Luce pe banca tehnică.

Becali a dat dovadă de realism. Consideră imposibilă o asemenea mutare. Acţionarul majoritar al FCSB îl vede pe Lucescu de departe cel mai bun antrenor român, dar a surprins: este convins că în curând va fi depăşit chiar de fiul său, Răzvan.

„Cum să îl aduci pe Lucescu. Are 50 de milioane de euro, este mai bogat decât patronii din Liga 1. Lucescu este numărul unu, restul urmează de la locul unsprezece în jos. Dar, staţi! Că îl va depăşi băiatul lui, o să vedeţi! Nici el nu este un antrenor ieftin. Când va pleca de acolo (n.r.: de la PAOK Salonic) va fi căutat de echipe mari. O să vedeţi!” – a fost aprecierea lui Becali.

La PAOK Salonic din 2017, Răzvan Lucescu a câştigat Cupa Greciei în primul sezon. Echipa sa este lider detaşat în actuala stagiune din Superliga Greciei, cu nouă puncte deasupra urmăritoarei Olympiacos.

Fostul antrenor de la Rapid, FC Braşov sau Petrolul va împlini săptămâna aceasta 50 de ani.