Dusan Uhrin profită de pauza pentru meciurile echipei naționale pentru a îmbunătăți situația de la Dinamo. Tehnicianul ceh a vorbit despre obiectivele pe care le are și despre defectele pe care le-a observat la fotbaliștii români. 

După 12 etape din Liga 1, Dinamo ocupă locul 11, la două puncte de zona play-off-ului.

Sunt foarte mulți jucători tehnici în România. Pe faza ofensivă este chiar bine, pe faza defensivă nu chiar. Apărarea este o problemă în România. De aceea, se dau și foarte multe penalty-uri. Atacanții sunt mai buni decât fundașii. În Cehia, atât atacanții, cât și fundașii, sunt buni. Ba câteodată fundașii sunt chiar mai buni decât atacanții.

Nu-mi place un singur lucru. Că din punct de vedere tactic jucătorii nu sunt niciodată la 100%. Mereu își pierd capul în timpul unui meci. La problema asta avem și noi mult de lucrat, de repetat.

Anul acesta trebuie să facem totul pentru a ajunge în play-off. Pentru mine, pentru jucători, pentru fani, pentru toată lumea este important să joci acolo. Nu suntem acum într-o poziție prea confortabilă, dar putem face asta. Nu vreau să spun că Cupa este accesibilă, dar cred că avem mai multe șanse să câștigăm acest trofeu„,  a spus Dusan Uhrin, într-un interviu pentru site-ul doardinamo.ro.