RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Replici acide între doi foști coechipieri de la echipa națională: „E dreptul meu să propun jucători”

Daniel Pancu și Adi Mutu s-au înțepat de la distanță după ce selecționerului naționalei de tineret i s-a părut deplasată propunerea ca un fotbalist al celor de la Poli Iași să fie convocat la naționala mică.  

Este vorba despre Onea, cel care înscrisese un super gol în meciul cu UTA din urmă cu aproape două săptămâni. Pancu s-a arătat contrariat de declarația Briliantului.

„Nu prea am înțeles ce a declarat Adi, ceva că nu poți să iei la mișto echipa națională. Meseria lui de selecționer este să convoace cei mai în formă jucători, iar treaba noastră este să antrenăm jucătorii și să propunem oricând.

Și dacă propuneam zece jucători, era dreptul meu, pentru că sunt sunt jucători pe care îi antrenez, sunt jucători români de care fotbalul românesc trebuie să beneficieze. A spus că sunt și alți jucători, e problema lui, nu mă bag în selecție”, a declarat antrenorul celor de la Poli Iași. 

Totuși, asta nu l-a împiedicat pe Pancu să îi facă în continuare reclamă jucătorului său.

„Dar că ar trebui să știe că Onea în acest moment e la echipa de pe locul 3 din campionatul României, o echipă clasată mai sus decât alți jucători pe care el îi convoacă.

Deci nu luăm la mișto echipa națională a României în niciun caz. Lucrăm și antrenăm jucătorii tineri, pentru a face parte din echipele naționale pe viitor”, a completat Pancu. 

CITEȘTE ȘI –>> EXCLUSIV | Mesajul unui fost antrenor al CFR-ului înaintea meciului decisiv de diseară: “Nu așteptați să vă salveze Vinicius!”

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare