Replica lui Oprița, după ce s-a vehiculat că ar câștiga o avere la CSA: “Nu primesc nici măcar 3.500 euro lunar!”

Daniel Oprița

“Roș-albaștrii” evoluează în acest moment în eșalonul al treilea din România și sunt lideri într-o serie din care mai fac parte echipe precum FCSB 2, Dinamo 2 și Rapid 2!

CSA Steaua are un obiectiv clar pentru acest sezon și anume promovarea în eșalonul secund al României. “Militarii” aparțin în acest moment de Ministerul Apărării Naționale, astfel că sumele de bani au atras atenția tuturor, după ce s-a zvonit că secția de fotbal ar fi una dintre cele mai costisitoare din întreg clubul.

Potrivit informațiilor GSP, formația din Liga 3 nu stă deloc rău la capitolul buget salarial, astfel că antrenorul principal al echipei, Daniel Oprița, ar încasa aproximativ 25.000 de lei, adică undeva la peste 5.000 de euro lunar. Surprinzător este că venitul tehnicianului de la CSA este chiar peste cel al lui Toni Petrea, antrenor care primește de la Gigi Becali 5.000 de euro pe lună.

oprita

Imediat după apariția acestor date, Daniel Oprița a dezvăluit că venitul său lunar este departe de ceea ce s-a vehiculat și este decis să își facă public contactul pentru a vedea toată lumea cu cât este remunerat la finalul fiecărei luni. Actualul tehnician al “militarilor” a mărturisit mai apoi că este pregătit 100% pentru derby-ul eșalonului al treilea, contra celor de la FCSB 2.

Sincer, chiar nu doream să mai ies și să comentez, dar acum s-a ajuns prea departe cu suma vehiculată față de salariul meu. Nu știu cine îl informează pe Gigi Becali despre aceste sume, dar Daniel Oprița nu câștigă nici măcar 3.500 de euro pe lună la Steaua, iar dânsul a spus că eu câștig cu 1.000 de euro peste Toni Petrea, adică eu primesc 5.000 pe lună.

Citește și FOTO | Continuă războiul pentru stadionul Ghencea! Gigi Becali anunță: „CSA va trebui să dea bani pentru a juca acolo!”

Chiar mă gândesc să îmi fac public contractul ca să vedeți și voi cât câștig. Nu comentez nimic de suma vehiculată la George Ogăraru. Nu intru în discuții legate de banii pe care i-ar câștiga antrenorii de la centrul de juniori ai Stelei, însă nimeni de acolo nu câștigă 1.500 de lei. Poate că sunt salarii și de 3.000 de lei pe lună, dar vreau să știți că acei oameni câștigă suma asta pe o perioadă lungă de timp. Ei nu sunt presați ca mine cu obiectiv pus. Eu dacă ratez obiectivul, pot să fiu pa. În această vară îmi expiră contractul cu Steaua, iar dacă ratez obiectivul nu este bine pentru mine.

Am văzut că Gigi Becali vrea să ne oprească cu orice preț. Noi ne-am pregătit și suntem gata de luptă. Dar vă repet: Daniel Oprița nu câștigă nici măcar 3.500 de euro pe lună!”, a spus Daniel Oprița, potrivit Pro Sport.

Citește și Reacția lui Gigi Becali după ce a aflat ce salarii au cei de la CSA: „Vom câștiga procesele și-i vom duce în Liga 4!”