Remarcatul meciului cu Serbia: “Mi s-a îndeplinit cel mai mare vis!”

Tudor Băluţă a debutat la echipa naţională în meciul de foc cu Serbia! Mijlocaşul Viitorului a primit încrederea lui Cosmin Contra şi nu a dezamăgit. Băluţă a fost printre puţinii remarcaţi ai partidei de pe Arena Naţională.

La 19 ani, Tudor Băluţă a jucat pentru prima oară în prima reprezentativă. Contra i-a dat un tricou de titular într-un meci de greutatea celor cu Serbia. Mijlocaşul născut la Craiova a fost unanim apreciat la final.

“În seara asta am câştigat un jucător, pe Tudor Băluţă, îl felicit în mod special. La primul meci, titular, cu presiune, a făcut tot ce i-am cerut, a avut atitudine, am câştigat un jucător. Chiar dacă unii vorbesc pe la televizor că Băluţă nu este capabil să joace la echipa naţională, dacă el nu este capabil nu ştiu ce alt jucător este capabil” – l-a lăudat Contra pe  mijlocaşul central al Viitorului.

“Cel mai mare vis mi s-a împlinit, mai ales titular, mai ales cu atâţia oameni pe un stadion frumos. M-am simţit bine şi am făcut bine, sper să fie doar începutul. Am fost emoţionat înainte de meci, însă cum am păşit pe teren am început să mă gândesc doar la meci şi m-am simţit bine. Chiar am vorbit cu mama, cu tata înainte de meci, le-am spus vestea, mă bucur că au fost aici să mă susţină!” – s-a destăinuit Băluţă după meciul cu Serbia.

Evaluat la 900.000 de euro pe site-urile de specialitate, Tudor Băluţă este unul dintre jucătorii pe care FCSB îi doreşte înaintea pauzei competiţionale din această iarnă.