Reluarea Ligii 1, așteptată cu nerăbdare de Rădoi și Mutu: ”Au fost sute de ore de convorbiri telefonice!”

Mirel Rădoi, selecționerul echipei naționale, și Adrian Mutu, selecționerul reprezentativei U21, așteaptă cu nerăbdare reluarea Ligii 1.

Fotbalul din România a fost întrerupt în urmă cu două luni din cauza pandemiei de COVID-19. Meciurile din play-off-ul și play-out-ul Ligii 1 se vor relua începând cu 13 iunie.

Mihai Stoichiță, directorul tehnic al FRF, anunță că Mirel Rădoi și Adrian Mutu așteaptă cu nerăbdare reluarea fotbalului pentru a-i vedea la treabă pe jucătorii aflați în portofoliul fiecăruia.

Oficialul Federației Române de Fotbal a explicat că unul dintre primele meciuri la care vor asista cei doi selecționeri va fi derby-ul CFR – FCSB.

“Sunt peste 50 fotbalişti în portofoliul fiecărui selecţioner. Au fost sute de ore de convorbiri telefonice cu ei, cu antrenorii lor. Mutu are şi Liga 2 şi jucători  din play-out, sunt mulţi fotbalişti U21 interesanţi pentru el.

Începe acum perioada când trebuie să ne ducem la meciuri, din 13 iunie, să-i monitorizăm, e foarte important finalul acestui sezon. 

Mergem la Cluj la CFR cu FCSB, la Craiova, toate sunt meciuri tari la început. Suntem curioşi cum vor răspunde jucătorii la formula cu 5 schimbări, e o propunere bine gândită.” a declarat Mihai Stoichiță la DigiSport.

stoichita

Citește și CSA Steaua, exclusă din vina lui Talpan? Documentul trimis de AMFB