Proaspăt campioană la Wimbledon, Simona Halep a vorbit despre momentul în care colaboararea cu Darren Cahill s-a întrerupt. Fostul lider WTA a declarat că şi-ar dori ca antrenorul australian să revină alături de ea.

Citată de englezii de la The Independent, Halep a mărturisit că perioada care a urmat încetării colaborării cu antrenorul australian a fost una dificilă.

„M-am simțit puțin pierdută când Darren m-a anunțat că ne despărțim, dar am avut în continuare încredere. Am încercat să pun în continuare în practică tot ce am învățat de la el, ştiam că aşa am o şansă mai mare să fiu bună pe teren. Ne-am despărţit, dar încă vorbim, este prietenul meu şi îmi este alături de fiecare dată” – a declarat Simona.

Halep şi Cahill ar putea relua curând parteneriatul întrerupt la finalul lui 2018 după aproape patru ani.

„Să sperăm că acest rezultat îl va aduce înapoi. În Australia mi-a spus că s-ar putea întoarce înainte de luna mai, dar nu a făcut-o. Nu a fost pregătit” – a dezvăluit Halep.

Darren Cahill şi Simona Halep au încetat să colaboreze la sfârşitul anului trecut. Antrenorul australian şi-a justificat decizia prin nevoia de a fi mai mult timp alături de familie.