RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Reghecampf nu este dorit la noua echipă! Fanii lui Al Ahli se opun venirii antrenorului român

Tehnicianul român în vârstă de 45 de ani, Laurențiu Reghecampf, ar fi ajuns la o înțelegere cu Al Ahli, dar anunțul oficial întârzie să apară!

Fostul antrenor al FCSB-ului este liber de angajament după despărțirea de formația Al Wasl, iar numele acestuia a fost vehiculat pe banca multor echipe în ultima perioadă. În cele din urmă, Reghecampf ar fi ajuns la un acord cu Al Ahli, club pentru care evoluează și internaționalul “tricolorilor”, Alexandru Mitriță.

Antrenorul român ar urma să semneze un contract valabil până la finalul acestui sezon și are ca obiectiv principal redresarea formației, după cele cinci înfrângeri consecutive din campionat. Potrivit ultimelor informații din zona Golfului, fanii celor de la Al Ahli nu sunt de acord cu venirea lui Reghecampf la echipă și îl consideră nepotrivit pentru a pregăti formația favorită.

laur reghe

Concret, într-un sondaj realizat de Riyadiya TV, aproximativ 57% dintre cei peste 6.000 de fani care au votat nu sunt de acord cu venirea lui Reghecampf, în timp ce doar 33% îi acordă credit românului. 10% dintre cei care și-au exprimat opinia au indicat o altă variantă.

Numirea lui Laurențiu Reghecampf pe banca celor de la Al Ahli nu este nici pe placul jurnaliștilor saudiți, astfel că publicația Al Mowaten consideră că românul nu este o variantă bună și nu va putea rămâne la formația arabă și după finalul acestui sezon.

Citește și Prima reacție după ce Reghecampf a semnat cu Al Ahli: “E un club mare, sunt pretenții mari”

 

De la același autor

PLAYSPORT.RO

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare