RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Mentalitate de campion! Gică Hagi: „Vreau să devin cel mai bun din lume!”

Gheorghe Hagi (55 ani), patronul lui FC Viitorul, dar și fostul antrenor al constănțenilor, are de gând să revină în antrenorat.

Gică Hagi a vorbit deschis despre ambițiile sale.

„Există șansa să mă întorc în antrenorat. Iubesc această meserie, m-am dedicat, am muncit. Am fost foarte sus, am coborât la zero, am luat-o de la capăt la Ovidiu, de pe câmp.

Sursa foto: GSP

Am ajuns, am demonstrat, și acum vreau să am provocările mele. Iubesc meseria asta, dar vreau provocările mele. Atât vă zic!” a declarat Gică Hagi pentru GSP.

Citește și Șoc total în Liga 1! ”Da, Reghecampf cu Anamaria Prodan, la Dinamo!”

„Maradona din Carpați” a mărturisit că vrea să ajungă printre cei mai buni antrenori din lume.

„Care e provocare mea cea mai mare? Să devin cel mai bun! Asta mi-au dat Real Madrid și Barcelona. Mi-au dat o mentalitate și cred că pot să devin cel mai bun în lume. Eu nu fac ceva să devin cel mai bun la București, până la graniță și după e imposibil, e greu. Nu, nu! Cel mai bun din lume! Eu așa lucrez. Că va fi așa sau nu, timpul ne va da răspuns. Vreau să-mi fac provocările” a declarat Hagi pentru sursa citată.

  • Gheorghe Hagi a pregătit echipe precum Bursaspor (2003), Galatasaray (2004/2010), Politehnica Timișoara (2005), FCSB (2007) dar și echipa națională a României în 2001.
  • Gigă Hagi a reușit să câștige titlul de campioană a României cu FC Viitorul în sezonul 2016-2017 dar și cupa în 2018-2019.

Citește și Așteptarea a luat sfârșit! ”Transferul lui Man se face sigur!”

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare