RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

”Regele” e categoric: ”Vreau ca Viitorul să ajungă în primele 4 cluburi din România”

Gică Hagi a anunțat că nu va mai vinde jucători în România.

”Regele” s-a săturat să vândă jucători în Liga 1 și a explicat că fotbaliștii Viitorului vor pleca de acum doar în străinătate. Hagi și-a propus să ajungă cu echipa sa în primele 4 cluburi ale României, motiv pentru care nu va mai lăsa ”perlele” sale la rivalele din campionat.

„Nu mai dorim să vindem în țară. Vrem să dăm unul, doi, trei jucători în străinătate. În rest, vrem să luptăm cu cei mai buni din România. Suntem de câțiva ani împreună, avem experiență. Pe termen mediu, aș vrea că Viitorul să ajungă în primele 4 cluburi din România.

În unele privințe suntem deja acolo, în altele nu. Vrem să întărim Academia, s-o dezvoltăm și mai bine, iar la echipa mare să nu mai dăm jucători în țară, să dăm numai afară. Din țară, vrem să luăm jucători pentru a putea concura cu echipele care au un statut. Asta e ideea mea, încerc să merg pe ea! Să vedem dacă reușim. Dacă nu, o să meargă înainte echipa, dar nu cu mine pe banca” a declarat Gică Hagi pentru ProX.

George Țucudean, Florinel Coman, Dragoș Nedelcu, Denis Drăguș, Florin Tănase sau Ionuț Vînă sunt doar o parte din jucătorii care au plecat de la Viitorul la alte echipe din Liga 1.

Citește și Iancu, cu gândul la națională! ”Rezultatele vor veni dacă voi juca așa”

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare