”Regele” dă milităria jos din pod! Un jucător de la Viitorul, exclus din lot!

gica-hagi

Conducerea clubului de la Constanța a exclus din lot un jucător din cauza încălcării măsurilor de siguranță anti COVID-19.

Decizia clubului Viitorul Constanța de a nu îl mai primi pe Cosmin Matei la antrenamente a fost făcută deoarece jucătorul în vârsta de 28 de ani a fost surprins pe litoral într-un club, nerespectând regulile de distanțare socială impuse din cauza pandemiei de coronavirus.

Mijlocașul va fi supus unei testări și va sta în izolare, cel puțin până la sosirea rezultatelor. De asemenea, Cosmin va fi subiectul unei sancțiuni disciplinare venite din partea clubului, conform regulamentului intern.

Jucătorul Cosmin Matei nu mai are voie să se antreneze cu echipa și va urma protocolul de izolare impus de autorități în astfel de situații, urmând a fi testat înainte de a reveni la programul de pregătire. Împotriva acestuia urmează să se ia măsurile disciplinare necesare pentru încălcarea Regulamentului Intern al clubului” este comunicatul emis de Gică Popescu, potrivit site-ului oficial al Viitorului.

gica popescu

CITESTE ȘI –> Vestea bună primită în plină pandemie! Competiția se poate relua după ce niciun jucător nu a fost testat pozitiv