RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Rednic se întoarce la Craiova pentru un viitor mai bun: „E un fel de Rapid, cu mult entuziasm”

Antrenorul Viitorului este pregătit pentru confruntarea cu oltenii din etapa a 18-a a Ligii 1. 

Constănțenii sunt neînvinși în 2021, au o victorie și două remize.

“Sunt mulţumit că după meciul cu cei de la Steaua nu am avut accidentaţi deci am tot lotul la dispoziţie. Ne propunem să scoatem un rezultat bun şi mai ales după meciul pe care l-am făcut contra celor de la FCSB. 

“Sper ca acum jucătorii mei să înţeleagă că e un moment bun. Fizic stăm mult mai bine, am concurenţă, mai mult ca sigur vor fi două, trei schimbări pentru că sunt jucători care au jucat toate meciurile. Încerc să îi mai protejez, dar asta nu înseamnă că cei care vor intra nu vor da un randament bun”, a declarat antrenorul înaintea confruntării de sâmbătă. 

Rednic a antrenat în trecut Universitatea și cunoaște bine gruparea alb-albastră.

“Știu ce înseamnă Craiova, e un fel de Rapid, mult entuziasm, cu perioade bune, după care când au rezultate negative încep tot felul de discuţii, se gândesc să schimbe, să facă acuze.

Ei vin după patru meciuri în care rezultatele nu au fost cele pe care ei le doreau. Au jucători cu calitate, mai ales la mijlocul terenului, pot face diferenţa. Vor intra bine montaţi pentru că obiectivul lor este câştigarea campionatului şi au nevoie foarte mult de trei puncte. Mai mult ca sigur ei vor fi cei care vor risca mai mult”, a mai punctat „Puriul”. 

CITEȘTE ȘI –>> VIDEO | Oprița a primit primele transferuri pe 2021! Jucătorii care vin să o ajute pe Steaua să ajungă în Liga 2

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare