RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Rednic s-a luat iar de Șumudică. Nu l-a iertat nici pe Bratu: „Lua banii cu două mâini!”

Mircea Rednic a continuat războiul cu Marius Șumudică, pe care l-a numit „ȘumiBet”, cu aluzie la scandalul pariurilor în care a fost implicat acesta. Nici Florin Bratu nu a scăpat, după ce a criticat obiceiul lui Rednic de a premia jucătorii din propriul buzunar.

„ŞumiBet nu ştiu ce are… Chiar sunt lucruri pe care nu le înţeleg. Situaţia lui acum e că a avut şansă, că a câştigat trei meciuri spre final, iar eu am pierdut două meciuri în prelungiri.

Iar legat de ce fac eu cu banii mei, fac ce vreau… Şi nu o fac de acum. Am oferit mereu atenţii celor cu care am lucrat, de când m-am apucat de antrenorat. Şi cu portarul am împărţit.

Am văzut că Bratu nu e de acord ca jucătorii să primească prime de la jucători. Dar când era jucător la Rapid lua cu două mâini banii de la mine, că până le dădea Copos…

Eu fac ce vreau cu banii mei. 80% din banii câştigaţi, i-am câştigat din fotbal. Şi am luat decizia să îi bag în fotbal. De aceea am şi decis să cumpăr un club şi o voi face.

Unii investesc în imobiliare, alţii la pariuri sau cazinouri… Eu vreau să investesc în fotbal.

La meciul cu Steaua le-am promis 1000 de euro fiecăruia. Care e problema? Dacă au fost fraieri şi nu mi-au luat banii, asta e”, a declarat Mircea Rednic într-o conferinţă de presă, potrivit Telekom Sport.

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare