Rednic mai renunță la un jucător! “Nu am răbdare. Dinamo cere altceva”

Mircea Rednic a anunțat că Dinamo discută rezilierea contractului cu fundașul englez Jordan Mustoe, așa cum realitateasportiva.net a scris încă de la începutul lunii martie. Antrenorul ‘câinilor roșii’ consideră că i-a oferit destule șanse fundașului stânga.

Mustoe (28 de ani) a fost titular în Gaz Metan Mediaș – Dinamo, scor 2-1, fiind înlocuit în minutul 57.

Venit în Ștefan cel Mare în luna ianuarie, Jordan Mustoe a jucat în trei meciuri pentru Dinamo.

mustoe dinamo

Cu Jordan vom clarifica situația în zilele ce urmează. Eu am nevoie de concurență aprigă, în special pentru Naser, or până acum n-a fost cazul. Eu nu am răbdare, îmi pare rău că nimeni nu are răbdare cu Dinamo! Și nu mă joc, nu e timp, orice zi, orice detaliu contează.

L-am băgat pe Mustoe și cu Botoșaniul, și cu Mediașul, în meciuri importante. Nu se poate spune că nu i-am dat șanse. De fapt, s-a văzut bine, eu am acordat oportunități de a se afirma tuturor și voi mai da. Doar că Dinamo cere altceva, atitudine, luptă, calitate, concurență“, a spus Mircea Rednic pentru Gazeta Sporturilor.

Înainte de a ajunge la Dinamo, Jordan Mustoe a jucat în prima ligă finlandeză. 150.000 de euro este cota de piață a fundașului.

jordan mustoe dinamo

Mircea Rednic a adus 15 jucători la Dinamo de când a preluat echipa. Până în prezent, a renunțat la portarul Sean McDermott și fundașii Teddy Mezague și Kino Delorge.